Хей, прекрасна, искаш ли да се научиш как да овладяваш ХАОСА от мисли и емоции и в своя свят и да чуваш душата си?

Специално за тези твои нужди и вътрешни търсения подготвих цялостна програма за духовна трансформация, която нарекох на теб – „Модерната духовна жена“.

Личностното и духовно израстване е непрестанен път, по който вървим цял живот. Затова набелязах 4 основни стъпки, които ще ти помогнат да вървиш по-леко, осъзнато и автентично, изграждайки своята женска сила. Ще ти представя една от първите, която смятам за базова:

„Овладей ХАОСА от мисли и емоции с ТЕС“ – за да можеш да освободиш ума си от ежедневните тревожни мисли и да разбереш какво стои зад тях.

В първата част ще се научиш:

✅ Как да отпускаш съзнанието си и да се балансираш с 3 базови и кратки медитативни настройки (⏱️до 10 мин.) – подходящи за целия ден

– медитация за сутрешен заряд,

– медитация за бърз баланс през деня

– и за медитация за спокоен сън

Как да ползваш един много силен и винаги работещ инструмент за ежедневна самопомощ 👉Техники за емоционална свобода (ТЕС).

Ще преминеш през обучителен курс по ТЕС с кратки видеа с лекции. Изградила съм обучението по възможно най-разбираемия, лек и достъпен начин, така че да можеш сама да минеш по всяка една стъпка и да прилагаш веднага наученото.

✅ Ще можеш да си потупваш сама с ТЕС върху всяка негативна мисъл, неувереност, страх/паника, гняв, блокаж, физическа болка и дори зависимост към нещо/някой.

✅ Ще направим 4 онлайн срещи (вечер през седмицата), на които ще преговорим материала, ще правим заедно практики, ще задаваш въпроси и ще споделяш през какво преминаваш в ежедневието си

✅Ще имаш неограничен достъп до всички материали и лекции, както и до Библиотеката с ТЕС практики(

✅ Ще имаме общ чат

Детайли:

🔹Начало: 22.05.2023г. до 30.06.2023г.

🔹4 групови срещи онлайн (в ZOOM) в понеделник от 19 ч. (до 60-90 мин.) на датите 22 и 29 май, 12 и 26 юни 2023г.

🔹Таксата за участие е 420 лв. (ползваш отстъпка при удължено ранно записване до 14 май с такса – 360 лв.)

🔹 Неограничен достъп до всички ресурси във фейсбук група и общуване в чат в Телеграм

🔹Свобода да преминеш през лекциите и практиките в удобно за теб време и спрямо твоето темпо и заетост.

❣️Свободна си да опиташ само с първата част „Овладей ХАОСА с ТЕС“ и да усетиш кога искаш да продължиш със следващите части от цялостната програма „Модерната духовна жена“.

👉Запиши се като попълниш заявката и ще получиш мейл с детайли за плащане и следващи стъпки.

С голямо търпение, грижа и любов те очаквам, за да вървим ЗАЕДНО по пътя на осъзнатостта, яснотата, любовта, вплитайки духовност и материя в цялост.

Теди

Заявка за част 1 „Овладей ХАОСА от мисли и емоции с ТЕС!“