Живеем в години, когато хроничния стрес е част от нашето ежедневие, а безсънието и вечните тревожни мисли (за бъдеще, близки, пари) в орисия.

Сигурна съм, че си отговорен и съвестен човек и се стремиш да даваш най-доброто от себе си, но дали всеки път усилията и най-вече притесненията са необходими?

Иска ли ти се да знаеш как да влизаш в своя център и да се балансираш само за няколко минути и то без истински хапчета?

Специално за теб сътворих това „Хапче за спокойствие“ от 3 силно работещи, кратки и удобни практики за твоето ежедневие за:

✅ справяне със стреса и тревожността – с няколко минутна ТЕС практика

✅ бърз баланс и яснота в мислите – с кратка медитативна настройка

✅ спокоен сън – с кратка и успокояваща медитация

Преди години бях част от корпоративния свят и ръководната ми позиция или по-скоро личното ми чувство за отговорност и ежедневния стрес, ме тласнаха към търсене на инструменти, с които трайно да мога да си помагам точно в такива моменти.

Срещайки силния ефект на ТЕС чрез успокояващите потупвания и изричането на глас на това, което ме притеснява, последвано от позитивни утвърждения, аз бях изумена и завинаги „зарибена“. Само за няколко минути осезаемите резултатите бяха промяна в състоянието, бистрота на мислите и увереност.

Започнах да практикувам ТЕС всеки ден и за всяко нещо, което ме тревожеше и така лека полека откривах по-дълбоките причини, водещи ме до този дисбаланс.

Комбинирайки медитации през полето на Акаша, аз усещах как силата ми се връща и спокойствието се настанява трайно в мен. А от там и лекотата и радостта.

Казах си, че щом аз съм успяла да намеря вътрешен мир и спокойствие, значи всеки търсещ себеразвитие и познание човек може!

А сигурността ми, че практиките работят се потвърждава и от хилядите позитивни обратни връзки от медитации и ТЕС практики, които съм правила през годините, както и от самите методи.

Десетки хора са ми споделяли, че заспиват с мои медитации (дори чужденци, които не разбират български са изпадали в блажен сън), а на сутринта се чувстват отпочинали.

Искаш ли да опиташ и ти?