Искам да ви поговоря по една често срещана тема, особено през последните седмици в сесиите ни – ПАРИТЕ, която получаваме и защо все не сме в комфорт с тях.

Работих успоредно с няколко дами, които развиват собствен бизнес чрез консултантски/ терапевтични услуги и всички те имаха една и съща тема – искаха да развият бизнеса си, но когато говорехме в конкретика с цени, които да назоват за труда си, винаги ставаше едно и също….Свиваше се корема им, появяваше се буца в гърлото и сякаш мозъка им се изпаряваше…

Тялото даваше червен флаг, на който ако не обърнехме внимание, щяхме да си говорим пожелателно, без резултат – колко логично би било да повишат цените за стойността, която дават и как светът вдига, а те не могат и се свиват още повече от безизходица.

Когато поработихме с ТЕС през Акаша върху тези физически реакции, за всяка една дама започваха да излизат ограничаващи вярвания – сипеха се едно след друго.. .Думи, които до болка сте чували, а навярно някои от тях вярвате:

💭 „Хората нямат пари за моята услуга!

💭 Аз съм нова в този бранш, нека мине време и стана познаваема!

💭 Цената трябва да е справедлива!

💭 Дори и да намаля и да дам безплатно, пак няма хора!…

💭 Как така ще взимам ….лв? Какво ще си помислят за мен?!

💭 За духовна работа пари не се взимат!“

Вярвания, които свиват като с примка гърлото, слънчевия сплит и те покриват с одеало скрита и чакаща някой да те оцени справедливо…

Работата е дълбока. Причините навярно са някъде много назад във времето – тогава, когато си се формирала като личност и си имала сблъсъци с други деца в първите класове, начинът, по който родителите ти са се отнасяли с теб….

Вечната нужда да бъдеш оценена справедливо и адекватно! (фраза, която кънти непрекъснато като желание в теб)

Е, не е нужно да изриваш света и да излекуваш цялото си минало…а и е невъзможно! Но можеш лека полека да започнеш да осветяваш и осъзнаваш кои вярвания подлежат на промяна…а когато имаш правилните инструменти под ръка става като игра…

В резултат и 3-те дами увеличиха стойността на услугите си и се чувстват много по-комфортно да заявяват колко е новата цена….(без свиване в стомаха)..

Добро начало, нали!?

И искам да завърша с едно послание, което канализирах през Акаша по темата за духовната работа и защо и кога се заплаща:

“Когато човек идва при теб с даден проблем и ти е дадено да му помогнеш и Божествената лечебна енергия светлина минават през теб за него….този миг е свещен!

Може да са само 5 или 10 минути, но това, което даваш е безценно и не се заплаща с никои пари на света.

Дарът за теб е тази енергия, която лекува и теб и се множи чрез теб и в теб.

НО, за всичко останало от материален план като: да отделиш времето, в което да слушаш внимателно (да си записваш), да задаваш правилните и отключващи въпроси, да следиш отговорите и енергията на думите…да върнеш обратна връзка, да положиш грижа, да говориш с любов, да си там….да си достатъчно компетентен и уверен в това, което правиш..да имаш образованието, годините знания и усъвършенстване чрез обучения, курсове, непрестанни квалификации…за да си по-добър…Това струва пари! Защото живееш в материята и е нужно да поддържаш тялото си здраво и жизнено!

Разбира се има изключения – има хора, за които ти се „казва“ да направиш отстъпка или дарение…но са изключения, а не начин на работа.

А и всичко във Вселената е в пълен баланс – всичко дадено се връща при теб, дори и не от мястото, на което си дал.


Ех, дълъг пост, но важен, който от доста време се каня да напиша…

Ако търсите резултати, работете!

Трудът върху себе си винаги носи безценни дарове – дори по-хубави, отколкото очаквате!

А аз съм насреща да работим фокусирано заедно – Индивидуално или в Група.

Хубав ден!

Теди