Здравей,

Радвам се, че имаш желание да работим заедно върху решаваното на твоя текущ казус и да намерим посоката, която резонира най-много на душата ти.

Ако не сме работили досега, в тази наша първа среща ще споделиш какви са желанията и целите ти и какво те спира (поне това, което до момента имаш като осъзнаване).

Заедно ще започнем работа по една от темите, която най-силно те притеснява или блокира, защото там менталния и енергиен товар е най-голям.

Понякога заявката е за една тема, но душата води на друго място като причина и се доверяваме и следваме енергията.

Срещата ни може да премине през няколко различни етапа, в зависимост от нуждата – разговор, в който да напипаш сам/а своята истина, работа с техники за емоционална свобода (ТЕС) за ограничаващи вярвания/модели или негативна емоция и/или медитативна практика за баланс на енергията (там, където има нужда) и връзка с душата с насоки от полето на Акаша.

По време на цялата среща отговорите и осъзнаванията ще идват от теб, а аз само ще те подкрепям и насочвам в процеса. Решенията ще изплуват много естествено, както и първата стъпка, която да направиш за реализацията на желаното.

След нашата среща ще ти изпратя:

🔹 аудио запис от консултацията (често клиенти споделят, че чувайки повторно записа откриват нови неща и осъзнават на по-дълбоко ниво казаното), както и

🔹обратна връзка с насоки за следващите стъпки и подходящи за теб формати спрямо нуждите ти и динамика в ежедневието.

Индивидуалната консултация може да проведем в кабинета ми в гр. София, ул. Дякон Игнатий 19 (до площад Славейков) или като видео онлайн среща през ZOOM (линк ще получиш след подаване на заявка за записване) в удобно за теб време (през работната седмица).

👉Консултацията продължава до 40 мин, такса 78 лв.

В разговора ще обсъдим темите ти и спрямо нуждите и по преценка може да преминем към индивидуално изготвена програма само за теб от включени срещи спрямо твоята динамика.

✍️Запиши своя час, като попълниш заявката и ще получиш мейл с детайли за плащане, линк към срещата и ще ти пиша, за да уговорим удобен най-близък час.

Очаквам те!

Теди

Заявка за индивидуална консултация

Индивидуална консултация - Форма
(от колко време я имаш, търсил/а ли си решение, има ли резултати)
(от 9 до 17 ч. през работната седмица)
Важно: