Това събитие е МИНАЛО и вече не можеш да се включиш в него.

Виж какво ново има в АКТУАЛНИ СЪБИТИЯ

Или се запиши да те известим за това, което предстои ♡

Абонати

Мили приятели,

❓Намирате ли се в момент от живота, когато търсите пътя си и се питате „А сега накъде?“

❓Имате ли едно тихо вътрешно усещане, че има по-светъл и смислен път, по който искате да поемете, но все още не виждате посоката?

А може би вървите по него, но се явяват трудности и се колебаете как да продължите..

❓Жадувате ли да почувствате какво наистина иска вашата душа и кой е пътя на радостта?

☀️Каня ви ЗАЕДНО да преминем през ПРОБУЖДАНЕТО за духовна сила на вашата душа, за да стигнете до вашите осъзнавания и насоки как да продължите пътя си.

Защо “пробуждане” щом много хора вече са “събудени” и активно работят върху себе си и своите теми?

Защото за мен пробуждането е път, който се случва на етапи – важни етапи от нашия живот, а някъде в тях има едни разклонения, лутания, чуденки накъде да поемем. Аз много пъти съм се намирала на такива места, където дълго време не знам как да продължа и имам нужда от време, подкрепа и най-вече светлина.

Затова този семинар е покана за всички вас, които имате нужда от духовна подкрепа и да активирате онази светлина в себе си, която може да не виждате толкова ясно. Да засилите духовното си зрение и да усетите сърцето…да чуете отново душата и да разберете какво наистина искате.

Срещата ни ще продължи в 2 основни части:

В първата ще подновим връзката с душата и ще си спомните за духовната си сила. С медитация ще се насочим към пречките, които ви държат на мястото, от което искате да направите стъпка напред по пътя на душата.

А във втората ще може да поставите намерението си за промяна и ще видите потенциалите напред, зареждайки се за действие или пък приемайки че е време за нещо друго…

Ще има “храна” за ума, емоциите, душата и сърцето през лека лекционна част, споделяне, разговори помежду ви.

Затова времето и продължителността не могат да бъдат поставени в точна рамка (колкото и като човек от корпоративния свят да обичам точността и яснотата). Тук ще се научите на доверие и търпение 😉

Това е програмата за семинара, който е изцяло практически и преживелищен, а в медитациите и какво ще се случи се доверяваме изцяло на водачеството през полето на Акаша и записите.

Подходящ е за вас и ваши приятели, ако са отворени към духовното и търсите себе си и по-големия смисъл на всичко в живота си.

  • Ако се намирате на кръстопът.
  • Ако е важно да вземете решение.
  • Ако нещо не се получава и искате да видите причините….

Най-голямата ни сила е връзката с духовния свят, която да помогне да интегрираме духовността в материята и да живеем в цялост, баланс и хармония.

Моят път и голям завой след срещата с душата и Акашовите записи

Повече от 3 години вървя по своя път, избран от душата на учител. Помагам на търсещите и отворените към духовността хора да стъпят на пътя си и да заживеят висшия си потенциал, съчетавайки духовност в материя в цялост. Моят път започна от корпоративния свят и в него аз получих много от това, което съм и познавам в дълбочина всяка стъпка от пътя на модерната духовна жена, търсеща баланса и мира в душата си.

Но дойде ден, когато се ПРОБУДИХ за своята по-голяма мисия и взех решението да направя стъпка, която промени живота ми завинаги.

Благодарение на връзката с душата, силата и знанието, идващи от полето на Акаша, аз преминах леко и осъзнато през този кръстопът по-уверена и силна отвсякога.

Затова често помагам на хората, намиращи се на онзи кръсотопът или на поредното лутане да усетят своята духовна сила, да чуят душата си и да намерят посоката.

Кога и къде?

24 юни 2023 г. в гр. София (няколко дни преди събитието ще ви изпратя локация в/около центъра)

Започваме в 10 ч. и ще продължим спрямо големината на групата и как тече енергията до 13 – 14 ч.

Таксата за ранно записване (до 21 юни) с отстъпка е 80 лв., а след това 95 лв.

Записването и запазването на място в залата става след попълване на регистрационната форма под този текст и заплащане на таксата по банков път.

Регистрация – Пробуждане, София, 24.06.2023

Регистрация - Пробуждане, София, 24.06.2023