Търсиш ли себе си и кой е пътят, избран от душата?

Ела на 13 август в Бургас на семинара „Пробуждане“!

Търсиш ли себе си и кой е пътят, избран от душата?

Ела на 13 август в Бургас на семинара „Пробуждане“!

На кръстопът ли си?

Съмнението не те оставя и за миг и затова отлагаш, успокояваш се, че „не е момента“.

Търсиш ли твоята посока?

Жадуваш ли да изпитваш смисъл и удовлетворение от живота си?

Каня те на пробуждаща среща, която ще ти даде тласък:

🔹да си спомниш и почувстваш своята духовна сила

🔹да видиш и пуснеш онези блокажи, които те държат на едно място

🔹за продължиш по пътя на душата с разбиране и вдъхновение.

Защо нарекох срещата ни “пробуждане” щом това е личен процес?

Пробуждането е път, който се случва на етапи – важни стъпки от нашия живот, а някъде в тях има едни разклонения, лутания, чуденки накъде да поемем. Може би често чувстваш, че не знаеш как да продължиш и имаш нужда от време, подкрепа и най-вече светлина. Аз съм минала по този път и всичките тревоги и въпроси са ми познати.

Затова този семинар е покана за теб, ако имаш нужда от духовна подкрепа, за да активираш светлината в себе си, която може и да не виждаш толкова ясно в момента. Покана да усетиш за какво наистина копнее сърцето.

Срещата ни ще премине през две части:

  1. В първата част ще подновим връзката с душата и ще си спомниш за духовната си сила. Чрез водена медитация през полето на Акаша, ще се насочим към онези пречки, които си готов да освободиш, за да продължиш напред по своя път.
  2. Ще продължим с медитация-среща с твоя духовен водач, за да видиш по-голямата картина и бъдещите си потенциали и да избереш как искаш да живееш и твориш чрез душата.

Ще има споделяния, насоки, храна за ума, емоциите в групата, събрана от Акаша.

Най-голямата ни сила е връзката с Висшето, която да помогне да интегрираме духовността в материята и да живеем в цялост, баланс и хармония.

Моят път и голям завой след срещата с Акашовите записи

Повече от 3 години минаха, откакто се осмелих да стъпя на пътя, избран от душата. Имах всичко, което материята можеше да ми предложи като успех – престижна работа на ръководна позиция в банка, възможности и придобивки. Цели 16 години градена кариера…

Но сякаш нещо голямо липсваше в живота ми – усещането за смисъл и принос, които знаех, че мога да дам на света, но нямах идея как точно.

В търсенията си се срещнах с Акашовите записи и това бе голяма врата, която щом отворих, попаднах в съвсем ново измерение. Връзката с душата и общуването с нея ставаха все по-силни, а вътрешната празнина се запълваше със светлина и любов.

Така избрах (и бях избрана) да преподавам Акашови записи и да помагам на хора като теб по пътя към себе си и своята мисия.

Е готов ли си за срещата с душата и Висшето?

🔹Срещата ни ще бъде в гр. Бургас на 13 август 2023 г.

🔹Започваме в 11 ч. и ще продължим до 14 ч. (крайният час е ориентировъчен и зависи от големината на групата и споделянията).

🔹Таксата за ранно записване (до 31 юли) с отстъпка е 80 лв., а след това 95 лв.

Местата в залата са ограничени и за да запазиш своето е нужно да попълниш заявката и да заплатиш таксата по банков път.

Заявка за участие

Регистрация - Пробуждане, Бургас, 13.08.2023