Виждаш, че явно има по-големи и невидими сили, които управляват света и реда в него, но сякаш достъпът до този духовен свят ти е спрян.

Често чувам да ми казвате „Искам да чуя душата си, но не се получава…тотален блокаж!“ – дори и от хора, преминали курсове и правили духовни практики преди.

Защо се случва това? Нима достъпът ти е спрян?

Виждам, че и при мен понякога се случва да „забия“ яко в материята и ежедневните задачи и да не мога дори да притихна за миг, че да усетя напътствие от Акаша…

Сега, готвейки се за първата група от програмата „Модерната духовна жена“ и първата й част „Овладей ХАОСА от мисли и емоции“ мога ясно да видя пречката.

И това е не ума. О, не! Той е прекрасен и чудесен дар, който може да го развиваме непрекъснато (както с мускулите) и да ставаме все по-умни, знаещи и силни.

Не! Не е той! – тук аналитичните и ментални хора могат да си отдъхнат (аз съм сред тях на челни редици )

Причината е в негативните мисли, които обаче идват от страховете и негативните емоции. Дори да не съзнаваме може да сме дълбоко застинали и стегнати в момента и буквално в състояние на „ни приема, ни предава“ и като на автопилот да действаме в ежедневието.

Какво ни е вкарало в това състояние на застиване или свръх осъзнат стрес?

Често съзнанието не може да назове причина. Дори и вие в лични срещи ми казвате – „Не знам каква е причината, но ми е стресирано и не виждам светлина в тунела“.

Представете си, че в нашето емоционално и ментално тяло се крият малките блокажчета, които чакат да бъдат намерени, освободени и излекувани.

Радвам се, че познавам и работя добре с ТЕС (техники за емоционална свобода), защото за мен те са ключът към Акаша и духовното, когато съм в стрес и дисбаланс.

Та, спокойно, не е умът, а настройката ви към живота, събитията, себе си, другите, света, проблемите…всичко….

А всичко, което може е настроено може да бъде пренастроено, нали?

Насреща съм да помагам в хаоса от мисли и емоции – с лична среща, месечна индивидуална програма или месечна работа в група.

Направете първа крачка към менталния мир, за да чуете душата!

Хубав и лек ден!

Теди