„…ръцете й леко потрепваха, а въздухът едва преминаваше през дробовете й, въпреки големите глътки, които поемаше. Сърцето й бе свито, помисляйки си за предстоящия голям проект и поредния стресов месец, който започваше… Целият този хаос от мисли и емоции бясно се вихреше, без да пита „Бързо ли е, да намаля ли?

И точно в този миг, тя знаеше, че е дошъл момента за голямата крачка…“

teddy-na-stol

Още от малка бях пленена от корпоративния свят и с възхищение гледах колегите на баща ми, костюмите, куфарчетата, тропащите точкета, вечно бързащи да случват „важни дела“. Сбъднах го и аз – висока позиция, престиж, изпълних семейната чест и като първородна дъщеря продължих делото на баща си.

За 16 години дотолкова бях свикнала с ежедневния и хроничен стрес, че го приемах за част от живота. Вярваща съм и макар силно логичен скептик, винаги съм знаела, че някъде там има сила, която ни помага. Огромната нужда да се справя с емоционалните тревоги ме поведе към търсене. Преминах през много и различни психологически, енергийни и духовни курсове и практики…

Докато две срещи промениха посоката на моя вътрешен компас:

Първата беше с Техниките за емоционална свобода (ТЕС) и Пренареждане на матрицата. Международно познати и признати, те бяха уверението, което моята недоверчива част имаше нужда да получи.

А втората бе още по-дълбока…срещата с Висшето и моята душа. Акашовите записи – това бе преминаване в една добре позната реалност, която бях забравила. Събуждане, което внесе много светлина, любов и смисъл в моя живот. Водена от този невидим свят, аз все по-ясно усещах, че мисията ми е много по-голяма от ролята ми на ръководител в банка.

И така дойде денят, в който взех най-трудното решение в моя живот – да оставя дългогодишно градената кариера, статус, лукс дори, влияние, екип, среда и сигурност….и да се впусна в непознатото пътешествие, водена от душата…

Напуснах и започнах да преподавам Акашови записи, да водя семинари онлайн и наживо и да работим индивидуално.

И ето ме днес тук, въпреки трудностите, несигурността, препятствията! Градя нещо, което носи новата грижа за себе си, което ухае на свобода и кураж, което е чиста любов и себепознание, което е благословено с цялата подкрепа от моите духовни водачи.

Теди Хаджийска и Модерна Духовност са тук, за да ти вдъхнат Кураж, че и ти можеш да живееш воден от душата!

Коя съм аз и как помагам?

Ето малко цифри…

все пак 16 години прецизност не се изтриват току така 😉

0+

часове

в индивидуални консултации и практики с хора от цял свят

0+

участници

преминали през групови практики, курсове и програми

0+

Live предавания

по значими теми, излъчвани във фейсбук и YouTube

0+

гледания на „Завихряне“

най-харесваната медитация за изчистване през Акаша

Виж в YouTube