„Писнало ми е да се тревожа за всичко! Искам да бъда спокойна и уверена в себе си… и най-накрая да срещна любовта!
Готова съм на всичко, за да променя себе си и живота си!“

Това бяха думите, които написах в дневника си преди няколко години и съвсем скоро след това чух за Акашовите записи. Среща, която обърна целият ми свят наопаки, за да го пренареди така, както иска душата ми! Тогава разбрах, че имам МИСИЯ много по-голяма и от мен самата и й се отдадох!

teddy-na-stol

Моята детска мечта

беше да бъда на сцена и да вдъхновявам хората. Едновременно с това много ми се искаше да стана банкерка (като баща ми) и да случвам важни неща, тропайки с токчета из салона.

Е, едната ми мечта се сбъдна и още докато бях студентка пристъпих в Корпоративния свят с голямо вълнение! Съвсем сама започнах да катеря стълбичката, изучавайки банковото дело през най-различни длъжности и офиси, докато стигнах до Централата. Бях избрана да работя в един от ключовите отдели и няколко години по-късно станах негов ръководител.

Точно когато се очакваше да бъда радостна, че след цели 16 години доказване и пълно отдаване в работата, съм достигнала това признание и кариерен връх, вместо това чувствах голяма празнина, която нямаше как да запълня с нищо материално….

Душата ми все още копнееше да открия мисията си… (знаех, че там някъде ме чака нещо необикновено..) и да срещна истинската и единствена любов!

Две срещи ми помогнаха по пътя на търсенето:


✔️ Първата беше с Техники за емоционална свобода – международно познати и признати, те бяха уверението, което моята скептична и недоверчива част имаше нужда да получи.

Прилагах ТЕС почти ежедневно за всякакви моменти, когато съм била тревожна или съм изпитвала силен страх. В последствие продължих да потупвам за всякакви негативни емоции и вярвания и виждах как ставам все по-смела, решителна и уверена.

На шега изкарах всички нива на ТЕС, жадна да изуча това чудо на върха на пръстите, което така бързо и трайно ми помагаше. В последствие изкарах „Пренареждане на матрицата с ТЕС“, Матрица на раждането и Светлинна матрица.

Ползвах го за себе си, за близките, показвах на колегите…ТЕС стана част от живота ми


✔️ Втората среща, която преобърна живота ми бе с Акашовите записи. „Случайно“ попаднах на курс за ангели, който така силно ме впечатли с изживявания, които не бях имала досега, че продължих сякаш на шега с цялата практическа система на моите учители. Години наред навлизах все по-на дълбоко в себе си, водена от ангелския свят, откривайки моята истинска същност изпод маските и костюмите.

Спомням си на завършването на курсовете и как нашите учители ни попитаха кой иска да се обучава за преподавател и моята ръка сама се вдигна! В този момент разбрах, че ангелите и Бог са подготвили нещо специално за мен.

И така започнах да се уча с различни групи как да отварям полето на Акаша и да работя с много хора. Беше нещо толкова естествено за мен, сякаш съм го правила и преди….

И така дойде ДЕНЯТ, в който взех най-трудното решение в моя живот


Оставих градената толкова години кариера, статус и сигурност и да се впусна в едно непознато пътешествие, водена от душата…

НАПУСНАХ и започнах да водя курсове по Акашови записи. Толкова много исках тази животворяща енергия и информация от Акаша и ангелския свят да бъде достъпна за повече хора, че загърбих страховете и притесненията си за бъдещето…защото тъкмо обявиха пгандемията. Лека полека видеата, които заснемах стигаха до все повече българи от цял свят, които ме усещаха близка по някакъв начин и започнаха да се записват за курсове, програми, които правех и лични сесии.

Намерих МИСИЯТА си и това, което ме прави щастлива и внася дълбок смисъл в живота ми.

Оставаше ми само да срещна любовта…

Всичките тези години усърдна и ежедневна лична практика ми помогнаха нетърпението да се превърне в доверие, че ще се намерим в най-точния момент, когато и двамата сме готови!

Така и стана! Един ден просто се случи…няма да забравя какво си помислих „Мога да го слушам да ми говори цял живот!“. И така нашите срещи продължават до ден днешен, опознавайки се, споделяйки всичко и общувайки през хармонията и любовта.

Дали бе лесно? Определено НЕ! Срещнах достоен мъж, който ми помогна да видя колко бях залитнала в мъжката енергия и лека полека се отпуснах в своята женска същност. Отново бе плод на много работа от моя страна, но знам, че тя е докато сме живи и не ме плаши….

Имам в живота си ТЕС, Акаша и ангелите и знам, че каквото и да стане то само ще ме направи по-силна!

И ето ме днес тук, въпреки трудностите, несигурността, препятствията! Градя нещо, което носи новата грижа за себе си, което ухае на свобода и кураж, което е чиста любов и себепознание, което е благословено с цялата подкрепа от моите духовни водачи.

Теди Хаджийска и Модерна Духовност са тук, за да ти вдъхнат Кураж, че и ти можеш да живееш живот воден от душата!

Как мога да ти помогна да чуеш себе си и душата?

Моят опит и квалификации

Духовната работа е личен и свещен процес, който не винаги може да бъде оценен пряко в материята. Няма как да получиш диплома от Бог или ангелите колко добър „канал“ си или пък някой да оцени колко „силно“ тече през теб енергията и посланията от Акаша.

А и не чувствам, че трябва да се окичвам с някаква титла, за да правя това, което идва през мен и душата като информация и енергия. Затова не бих се нарека нито психолог, нито терапевт, нито духовен учител или лечител, защото не съм…по душа съм учител..

… уча отворилите се към духовното жени как да чуват душата си и да общуват с нея чрез Акашовите записи. А с помощта на ТЕС как да успокояват ума и емоциите си, за да намерят вътрешния си баланс и хармония. Вярвам, че имаш ли ги – всички около теб го усещат и взаимоотношенията преминават на ново ниво!

И все пак ето къде и какво съм завършила:

  • Акашови записи – сертифициран преподавател от Международната академия по Акашови записи (с учители Милуш и Десислава Кадиеви) през 2020 г. А преди това в продължение на 4-5 години преминах през всички нива на системата по Акашови записи за лична практика.
  • Техники за емоционална свобода – майстор по ТЕС от 2021 г. към БАРЕП (Българска Асоциация за Енергийна психология с преподавател Ирена Рельовска-Бартън) и EFT & Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA), а от 2018 г. имам сертификат за практик към българската и международна академия
  • Пренареждане на матрицата с ТЕС – практик от 2018 г. към БАРЕП (Българска Асоциация за Енергийна психология с преподавател Ирена Рельовска-Бартън) и EFT & Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA)
  • Матрица на раждането и Светлинна матрица с ТЕС – практик от 2019 г. с преподавател Sharon King, Magical New Beginnings
  • Цветята на д-р Бах – Бахов терапевт от 2021г. с преподавател Мая Вълчева, Color me live
  • Прана енергийно лечение – практик (1 ниво) от 2018 г., с преподавател Цветанка Дренска, The Institute for Inner Sciences
  • Рейки – практик (2 ниво) от 2023 г. с преподавател Малинка Иванова
  • Други сертификати мисля, че няма нужда да споделям 😉

Благодаря за доверието и заедността през всичките тези години!

Срещите с толкова прекрасни и светли хора от цял свят са моят стимул да се развивам и уча през годините!

0+

участници

в курсове по Акашови записи, програми, абонаменти и групови практики

0+

часове

индивидуални консултации и сесии с българи и чужденци от цял свят

0+

live предавания и видеа

по значими теми, излъчвани на живо във фейсбук и YouTube

0+

гледания на „Завихряне“

Това е най-харесваната медитация за изчистване и зареждане до момента!

Чуй я в YouTube